Μήνυμα προς τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2023

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδακόντων του Γενικού Λυκείου Μουζακίου
συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τη συμμετοχή τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Επίσης, συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που διακρίθηκαν μέσω της βαθμολογίας τους.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν την δυσκολότερη ίσως δοκιμασία στην
μαθητική σας ζωή. Η επίτευξη υψηλής βαθμολογίας ή καλύτερα της κατάλληλης βαθμολογίας για τη συνέχιση των σπουδών σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί, κατά κοινή ομολογία, έναν πρωταρχικό και δυσεπίτευκτο στόχο. Εξίσου, όμως, δύσκολη είναι η απόφαση που καλείστε να πάρετε για την επαγγελματική σας καριέρα, μέσω της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού σας και των περαιτέρω αποφάσεών σας. Καλό, λοιπόν, είναι να αφήσετε στην άκρη τους πανηγυρισμούς και τις απογοητεύσεις, που ενδεχομένως νιώσατε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, από τους «βαθμούς της μιας ημέρας» όπως συνηθίζεται να λέγεται. Συμπληρώστε το μηχανογραφικό σας κατόπιν ώριμης σκέψης, με γνώμονα κυρίως αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι σας δίνεται και η δυνατότητα συμπλήρωσης παράλληλου μηχανογραφικού για τα Δ.Ι.Ε.Κ., επιλογή που μερικές φορές αποδεικνύεται στην πράξη πιο αποτελεσματική.
Να προσπαθείτε πάντα να κάνετε τις σωστές επιλογές και να μην σας πτοούν οι τυχόν αποτυχίες. Κοιτάξτε μπροστά και με θάρρος προχωρήστε τη ζωή σας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και σε όλες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *