Ακύρωση Rapid Tests Κυριακής 31/01/2021

Σας ενημερώνουμε ότι ματαιώνεται η διενέργεια των δωρεάν rapid tests σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τους εκπαιδευτικούς των σχολείων σας. Σας προωθούμε την ενημέρωση που λάβαμε: 

Δυστυχώς παρά τις ενέργειές μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Δράση διενέργειας Δωρεάν Rapid test για τον COVID-19 στους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που από κοινού σχεδιάσαμε κατόπιν αιτήματός σας προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέα προ τριημέρου έλαβε αρχικά την θετική απάντηση και συγκατάθεσή του ώστε να συμμετάσχουν οι Κ.ΟΜ.Υ. ειδικού σκοπού του ΕΟΔΥ Θεσσαλίας και να πραγματοποιηθει η συγκεκριμένη δράση, λάβαμε πριν λίγο την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ πως ΔΕΝ είναι θετικοί ως προς τη διενέργειά της.

Κατανοείτε πως χωρίς τη συμμετοχή των Κ.ΟΜ.Υ. η πραγματοποίηση της εν λόγω δράσης καθίσταται αδύνατη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεση σας και στηρίζουμε την Εκπαιδευτική κοινότητα και θα συνεχίσουμε την συνεργασία και την στήριξή μας στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Πινακάς

Συντονιστής Δράσεων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19

Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας

-- 
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας
Διάκου 15, 43132
Τηλ.: 2441080301-4
http://dide.kar.sch.gr/site/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *